Skip to content

HR-manager

HybrideUtrecht, Utrecht, Nederland€ 4.200 - € 6.200 per maand

Herken jij jezelf in het volgende:

Word dan onze nieuwe HR-manager

Het Inlichtingenbureau (IB) is op zoek naar een ervaren HR-manager. Je bent een resultaatgericht en empathisch persoon, die flexibel kan navigeren in een veranderende organisatie. Een stevige gesprekspartner voor het directieteam en proactieve doener. Je regisseert en faciliteert de organisatieontwikkeling naar eigenaarschap. Je weet draagvlak te creëren om tot adequate besluitvorming te komen over het HR beleid. Je zorgt vervolgens voor implementatie en borging hiervan. Je hebt een open en integere werkhouding gericht op samenwerking. Je bent iemand die sterk is in planning en organisatie, die in staat is prioriteiten te stellen en verschillende projecten naast elkaar kan overzien. Je bent gedreven en daadkrachtig met een gezonde dosis humor.

Dit ga je doen

Als HR-manager zorg je ervoor dat de HR dienstverlening vlekkeloos verloopt. In die rol, waar jezelf invulling aan kan geven, ben je verantwoordelijk voor de organisatieontwikkeling van het IB en de ontwikkeling, uitvoering en professionalisering van het HR-beleid. Dit beleid ontwikkel in samenwerking via korte directe lijnen naar het directieteam. Er is volop ruimte om je HR expertise in te zetten en kleur te geven aan de ontwikkeling en professionalisering van het IB.

De HR-manager is werkzaam op het snijvlak van strategische, operationele en tactische HR-processen. Hierbij ligt de focus op dit moment op regievoering van de organisatieontwikkeling en professionalisering van het HR beleid. Je zorgt daarnaast voor een adequate en uniforme toepassing van het HR-beleid en het daaraan gekoppelde instrumentarium. De HR manager wordt daarbij, met name voor wat betreft de personele operationele HR-processen, ondersteund door de HR-medewerker.

Hier kom je te werken

De dienstverlening van het Inlichtingenbureau levert een belangrijke bijdrage aan de realisatie van maatschappelijke doelen. Dit vertaalt zich in het leveren van informatie die gemeenten o.a. helpt bij de re-integratie van jongeren, het snel en efficiënt afhandelen van zorgaanvragen, het toekennen van uitkeringen en het helpen van mensen met schulden. Het Inlichtingenbureau streeft naar een eerlijke maatschappij, waar burgers krijgen waar ze recht voor hebben. Dit is voor het ons een belangrijke waarde waar ook jij je in herkent. Samen met je mede collega’s stel je de dienstverlening aan gemeenten centraal. Je zoekt met hen naar oplossingen om gemeenten en burgers te ontlasten in het administratieve proces. Zo draag jij bij aan de doelstelling om te bouwen aan effectieve informatiedienstverlening, die gemeenten ondersteunt bij het helpen van haar burgers.

Wat vragen wij:

 • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau richting HRM;
 • Ruime allround ervaring als verantwoordelijke voor HR;
 • Kennis en ervaring met organisatieontwikkeling en projectmanagement;
 • Kennis van bedrijfsvoering en ervaring met opzetten van bijpassend HR-beleid;
 • Initiatief nemen bij de ontwikkeling en realisatie van HR beleid en instrumenten;

Wat bieden wij jou:

 • Een jaarcontract met oog op vast dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Geld; het salaris van een HR-manager start op €4.200 en kan oplopen tot €6.200 per maand (o.b.v. 36 uur);
 • 13de maand (8,3% van bruto jaarsalaris)
 • Max 32 uur per week zowel thuis als op kantoor flexibel in te delen;
 • 25 vakantiedagen (180 uur o.b.v. 36 uur per week), met optie tot bijkopen van extra dagen;
 • 8% vakantietoeslag van het bruto jaarsalaris;
 • Pensioenregeling, laptop en telefoon van de zaak;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Kantoor in hartje centrum van Utrecht.

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega?

Druk op onderstaande knop en laten we een kop koffie drinken!

of